QRI Project Edwardshof volledig verhuurd binnen 14 dagen!

De kwaliteit en centrale ligging werden duidelijk geapprecieerd door de huurdersgemeenschap, gezien dit project binnen de twee weken volledig werd verhuurd!

Calendar icon31 januari 2023

Edwardshof is een gevarieerd woonproject in het centrum van Mortsel, gelegen op een voormalige schoolsite. 
Quares Residential Investment biedt hier een gevarieerd aanbod van nieuwbouw betaalbare huurwoningen met veel aandacht voor groen en energie.

We investeerden in een BEN gebouw (E20) dat volledig voldoet aan de noden van vandaag, en die van morgen. Verwarmen doen we niet langer met gas, maar met een warmtepomp. Die is bovendien verbonden met de zonnepanelen op het dak. Hierdoor gaat je energieverbruik drastisch naar beneden. We kunnen je bovendien inzichten geven op je verbruik, om zo zuinig mogelijk om te springen met energie. Ook daar ligt onze kracht ook als verhuurder: samen zorgen wij voor een duurzame en veilige thuishaven voor onze huurders. 

Verder kunnen huurders opteren om hun aansluiting voor het internet rechtstreeks door ons te laten afhandelen, zodat zij zich daar geen zorgen meer over te hoeven maken. Afhandeling van het huurcontract gebeurt ook volledig digitaal. 

De oude speelplaats doet meteen dienst als groene ontspanningsplaats en mag gebruikt worden door alle bewoners van het project.
Daarnaast is voor ons ook het collectieve van belang. Op het gelijkvloers wordt een hele ruimte ingericht op maat van de bewoners. Homeworken terwijl men zijn was doet in onze WeWash wasmachines is met andere woorden ook mogelijk. 

De duurzaamheid, kwaliteit en centrale ligging van dit project wordt duidelijk gesmaakt door de huurdergemeenschap, gezien elke unit in geen tijd verhuurd werd! Het succes van dit project is een bevestiging dat onze aanpak werkt, waar wij rekening houden met alle aspecten die belangrijk zijn voor onze huurders. 

Contacteer ons

Contacteer medewerker

Matthias
Roelandts

Asset manager

Location icon Antwerpen
matthias.roelandts@quares.be
Overzicht