QRI PROJECT AUWEGHEM VOLLEDIG VERHUURD BINNEN 14 DAGEN!

De kwaliteit en centrale ligging werden duidelijk geapprecieerd door de huurdersgemeenschap, gezien dit project binnen de twee weken volledig werd verhuurd!

Calendar icon09 augustus 2023

Auweghem is een gevarieerd woonproject gelegen langs de Auweghemvaart en wordt aangeprezen vanwege de gunstige locatie met gemakkelijke verbindingen naar het stadscentrum, zowel voor auto's als fietsen.

Het project wordt aangeboden door QRI en omvat diverse nieuwbouw betaalbare huurwoningen. Zo investeerden we in een BEN gebouw (E30) dat volledig voldoet aan de noden van vandaag, en die van morgen! Verwarmen doen we niet langer met gas, maar met een warmtepomp. We kunnen de huurders bovendien inzichten geven op het verbruik, om zo zuinig mogelijk om te springen met energie.

De duurzaamheid, kwaliteit en centrale ligging van dit project wordt duidelijk gesmaakt door de huurdergemeenschap, gezien elke unit in geen tijd verhuurd werd! Het succes van dit project is een bevestiging dat onze aanpak werkt, waar wij rekening houden met alle aspecten die belangrijk zijn voor onze huurders. 

 

Overzicht